Om koret

Sandnes Gospelkor er en flott gjeng over 20 år som har et sosialt, åndelig og musikalsk fellesskap. Vårt fokus er å spre den gode nyheten om Jesu frelse gjennom musikken.

Starten

Om koret Høsten 2011 inviterte Irene, Tina og Magnar til åpen øvelse på Fredheim Arena i Sandnes. Usikre på hvor mange som hadde lyst å være med, satte de frem 16 stoler og håpet noen ville dukke opp. Da øvelsen startet var nesten 50 ivrige sangere klare for god amerikansk gospelsang. Lederteamet så forundret på hverandre. Guds planer var større enn de hadde turt å håpe på. Sandnes Gospelkor var født.

Koret samlet det første året rundt 70 faste medlemmer som øvde annenhver uke. De neste par årene økte medlemstallet til over 100! Siden har vi valgt å begrense oss, og har landet på rundt 60 mot slutten av 2016.

Sandnes Gospelkor har arrangert konserter både i egen regi og i fellesskap med artister som Samuel Ljungbladh og Ole Børud. Vi har også samarbeidet med lokale navn som Øklands, Tor Kvammen og Morten Samuelsen. Koret har bidratt på ulike gudstjenester og arrangement lokalt i Sandnes og omegn, men har også hatt turnéer til Sørlandet, Hordaland og Ryfylke.

 

Visjon

Sandnes Gospelkor tar inn korister etter behov. Nedre aldersgrense er satt til 20 år. Koristene får/har et sosialt, åndelig og musikalsk fellesskap.  Vårt fokus er å spre den gode nyheten om Jesu frelse gjennom musikken.

 

Powered by Cornerstone