2017 Konsert Med Angela Primm og Elsa Harris

Angela og Elsa hadde sin første Norgesturne sammen våren 2014 med stor suksess. Nå har de takket ja til å komme på nytt og denne gang er vi så heldige å få dem med oss på Fredheim Arena i sammen med Sandnes Gospelkor.

2017 Konsert Med Angela Primm og Elsa Harris

Angela Primm er en dyktig gospelsanger, bosatt i Nashville, Tennessee. Hun er en engasjert dame som leder sangen i den lokale kirken samt jobber som cruiseorganisator og eventarrangør. Men der er å synge gospel som ligger hennes hjerte nærmest. Tidligere i karrieren turnerte hun mye sammen med Bobby Jones og New Life. Nå har hun i mange år vært sentral sammen med Bill Gaither og hans Homecoming friends.

Hun har flere ganger deltatt på Skjærgårdssang i Langesund, og tatt publikum med storm. Hennes engasjerte og vinnende vesen sammen med tradisjonell gospell får føtetende til å swinge. Når Sandnes gospelkor er med i tillegg blir det ekstra ”trøkk” i sangen.

Elsa Harris er et kjent ansikt for de som synger i gospelkor. Fra 1978 og frem til 2008 var hun Jessy Dixons faste pianist når han var i Norge. De gjennomførte mer enn 500 konserter her i landet sammen med norske kor. Elsa Harris er pianolærer i det daglige, og musikalsk ansvarlig i sin lokale kirke i Chicago. Hun er svært dyktig gospelpianist, og du føler at tangentene virkelig får kjørt seg, og det swinger når Elsa trakterer pianoet. 

2017 Konsert Med Angela Primm og Elsa Harris

Powered by Cornerstone