2018 Konsert med Angela Primm og Elsa Harris

2018 Konsert med Angela Primm og Elsa Harris
 
Etter fjorårs suksess med Angela og Elsa er vi så heldige å få dem tilbake igjen. De er på en ny turne og vi skal få være vert igjen. I år har vi fått med oss Tananger gospel i tillegg til Sandnes gospelkor. Tananger Gospel er et Nytt kor som satser på gospel og nyere sanger.
 
Angela Primm er en dyktig gospelsanger, bosatt i Nashville, Tennessee. Hun er en engasjert dame som leder sangen i den lokale kirken samt jobber som cruiseorganisator og eventarrangør. Men der er å synge gospel som ligger hennes hjerte nærmest. Tidligere i karrieren turnerte hun mye sammen med Bobby Jones og New Life. Nå har hun i mange år vært sentral sammen med Bill Gaither og hans Homecoming friends. Hun har flere ganger deltatt på Skjærgårdssang i Langesund, og tatt publikum med storm. Hennes engasjerte og vinnende vesen sammen med tradisjonell gospell får føtetende til å swinge. Når Sandnes gospelkor er med i tillegg blir det ekstra ”trøkk” i sangen.
 
Elsa Harris er et kjent ansikt for de som synger i gospelkor. Fra 1978 og frem til 2008 var hun Jessy Dixons faste pianist når han var i Norge. De gjennomførte mer enn 500 konserter her i landet sammen med norske kor. Elsa Harris er pianolærer i det daglige, og musikalsk ansvarlig i sin lokale kirke i Chicago. Hun er svært dyktig gospelpianist, og du føler at tangentene virkelig får kjørt seg, og det swinger når Elsa trakterer pianoet.
 
Første konsert fredag 16 mars i Tananger kirke og lørdag 17 mars på Fredheim Arena, begge kl. 20.00
Billetter kjøpes av koristene.
 
 
 
 
 
 
Powered by Cornerstone